CONVOCAT EL CONCURS DE FOTOGRAFIA “DESCOBRIM LA PEDRA SECA” AMB MOTIU DE LA X TROBADA QUE ES CELEBRARÀ AL PINÓS

Fecha:

Categorias: Noticias

CONVOCAT EL CONCURS DE FOTOGRAFIA “DESCOBRIM LA PEDRA SECA” AMB MOTIU DE LA X TROBADA QUE ES CELEBRARÀ AL PINÓS

Les regidories d’Educació, Cultura i Desenvolupament Local de l’Ajuntament del Pinós, conjuntament amb Cau d’arrels, Associació pel patrimoni històric i cultural, han decidit convocar i impulsar el Concurs de fotografia: Descobrim la pedra seca, adreçat a alumnat del CEIP San Antón, CEIP Santa Catalina, I.E.S. José Marhuenda Prats i el Centre de Formació de Persones Adultes del Pinós, per promoure i difondre el coneixement de la pedra seca al nostre territori i fomentar la creativitat plàstica i artística dins l’àmbit educatiu.

El principal objectiu del concurs és retratar les qualitats d’una tècnica que ha estat declarada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Poden participar totes aquelles fotografies originals que tinguen com a referent el paisatge de pedra seca (ribes, murs, cucos, camins, minats d’aigua,…). Les persones participants han de ser les autores de les fotografies, les quals han de ser inèdites.

Es presentarà una única fotografia per participant, podent ser en blanc i negre o color, en format digital jpg, i totes les fotografies hauran d’anar acompanyades del full de participació, degudament complimentat. Cada concursant haurà d’enviar la seua fotografia al correu electrònic elpinos@trobadapedraseca.es.

Per a la publicació de les imatges els menors de 18 anys hauran de reomplir l’autorització del familiar responsable o tutor/a legal. En cas que apareguen persones, l’autor/a haurà de comptar amb la seua autorització.

El termini de presentació acabarà el dia 31 de maig de 2019.

Hi haurà dos premis per categoria, de 25 euros en material escolar – Infantil (3-4-5 anys) – Primer cicle de primària – Segon cicle de primària – Tercer cicle de primària – Primer cicle d’ESO – Segon cicle d’ESO – Batxillerat – Formació de Persones Adultes.

Els premis es lliuraran durant el cap de setmana de la X Trobada Pedra Seca. L’art de la pedra seca, patrimoni de la Humanitat (18-20 d’octubre 2019), i el dia i l’acte es comunicarà amb antelació.

L’organització demana que es comprove que la càmera estiga configurada a màxima resolució i evitar que la imatge haja passat per WhatsApp.

Més informació a les BASES DEL CONCURS.

BASES CONCURS DE FOTOGRAFIA PEDRA SECA definitiu

Sol·licitud de participació en el concurs

solicitud participació concurs fotografia pedra seca

Te puede interesar

Ir al contenido