Continuen les activitats dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Deportes, Concejalía Educación, Concejalía igualdad, Noticias

Continuen les activitats dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Per a demà dijous 29 de setembre és recupera l’activitat “Posa’t en el lloc de l’altre, per un poble accessible”, que consistirà en una ruta per diferents punts on la gent podrà experimentar els dificultats que troba la gent que ha d’anar en cadira de rodes. En l’activitat col·laboren Iguals i Sense Traves, COCEMFE i el Centre Juvenil.

Per aquest motiu la presidenta de l’Associació Iguals i Sense Traves, Lucía Gómez i la regidora de Medi Ambient i Educació, Silvia Verdú han acudit als centre escolars per a animar als joves a participar en aquesta activitat i la que tindrà lloc el propèr diumenge a la pedania de les Enzebres.

Demà dijous també tindrà lloc l’eixida amb bicicleta per a escolars del CEIP Sant Antón, mentre que l’alumnat del CEIP Santa Catalina la realitzarà el proper dilluns, 3 d’octubre ja que va ser ajornada per la pluja.

Per a aquest divendres 30 és farà una activitat d’estímul de la mobilitat en persones majors, és tracta d’una ruta de senderisme i parada en els parcs biosaludables, continuant en el projecte d’envelliment actiu que ja està emportant-se a terme amb la gent major. L’activitat  s’iniciarà a les 12 hores des de el centre de la tercera edat.

EL diumenge tindrà lloc la tercera ruta ciclista el diumenge 2 d’octubre per tancar la campanya. Serà la Festa de la Mobilitat, amb una ruta amb bicicleta per fer-l’en família, que s’iniciarà als 10,30h dones de l’aparcament de l’ajuntament camí dels Enzebres, on s’oferirà un esmorzaret, és faran tallers d’animació i un circuit de bicicletes.

Les activitats al Pinós de la Setmana Europea de la Mobilitat estan organitzades per els regidories de Medi Ambient, Joventut, Educació i Policia de l’Ajuntament del Pinós.

Te puede interesar

Ir al contenido