El primer cicle de l’Escola Infantil La Cometa comptarà este curs amb una subvenció de 224.000€

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

El primer cicle de l’Escola Infantil La Cometa comptarà este curs amb una subvenció de 224.000€

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha fet pública, a través del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, la resolució de la Direcció General de Centres Docents per la qual es concedeixen les ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en els centres autoritzats d’Educació Infantil i escoles infantils municipals de primer cicle en la Comunitat Valenciana, per al curs escolar 2022-2023 (corresponent a l’alumnat de dos a tres anys).

En el cas del Pinós es concedeixen 224.000 euros per al primer cicle de l’Escola Infantil Municipal La Cometa, a raó de 22.400 euros mensuals.

Per al seu alumnat beneficiari de 2 a 3 anys, els centres autoritzats hauran de certificar mensualment l’assistència d’aquest alumnat, mitjançant l’aplicació informàtica de la Conselleria. La Subdirecció General de Centres Docents indicarà el termini perquè els centres realitzen aquesta certificació d’assistència.

Les llistes de beneficiaris i d’exclosos de les ajudes es faran públiques a través de l’aplicació informàtica i les persones sol·licitants podran consultar, de manera individual, la resolució de concessió en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en la següent URL:

http://www.ceice.gva.es/ca/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/educacion-infantil-primer-ciclo.

Te puede interesar