CASAS IBAÑEZ CELEBRA LES SEUES FESTES

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Noticias

CASAS IBAÑEZ CELEBRA LES SEUES FESTES

Els festejos en la pedania de Casas Ibañez han començat amb una missa de campanya en el jardí de la pedania en honor a la Virgen del Perpetuo Socorro. 
L’eucaristia ha estat oficiada pel rector, José Luis Robledano, amb la presència de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, l’edil de Festes, César Pérez, l’edil de Protocol, Inma Brotons, l’edil de Sanitat, Elisa Santiago, les Reines i Dames de la Fira i Festes i del col·lectiu de la Tercera Edat, veïns i la pedánea, Josefa Cano. Tant l’alcalde com l’edil Elisa Santiago han participat en la missa amb diferents lectures.
Una vegada finalitzada s’ha servit un vi d’honor.

Les festes continuaran amb una gran vetlada musical, i per a reposar forces se servirà xocolata amb tonyes com sol ser tradicional en aquests festejos.
Per a demà dissabte la festa continuarà amb la sessió vermut a les 13 hores, a les 17:30 hores, jocs infantils amb castell inflable. A la nit, a les 21,30 hores tindrà lloc un sopar en el bar de la pròpia pedania. Després no faltarà la música per a continuar amb la vetlada del dissabte. El punt final als festejos ho posaran els focs artificials.

 

GALERÍA DE FOTOS:

Te puede interesar

Ir al contenido