Arriba el patge reial aquesta vesprada a Pinós

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Noticias

Arriba el patge reial aquesta vesprada a Pinós

Les Regidories de Festes i Cultura, tornen a organitzar un any més aquesta activitat on col•laboren diferents associacions amb talleres gastronòmics i de manualitats, música, maces, pilotes, plat xinés, chancos de plàstic per al més xiquets, de fusta a partir de 6 anys… Tallers, castells unflables i la GRAN GINKANA; ART I TEATRE “MISIÓ NADAL”.

L’AMPA del col•legi Santa Catalina, l’AMPA de l’escola Infantil "La Cometa", Associació Ames de Casa de Pinós, Societat "Unió Lírica Pinosense", Rondalla-Coral "Monte de la Sal", Creu Roja de Pinós, Associació Igual i Sense Traves, Papelería Puzzle, Biblioteca Pública Municipal "Maxi Bnegas", el Centre Juvenil i el Mitjans de Comunicació Municipals, a més de l’Associació de Comerciants faran que els més xiquets passen una vesprada d’allò més divertida.

 

Està previst que el Patge Reial faça la seua entrada a la Plaça D’Espanya a les 19.00 hores, acompanyat pels músics de la Unió Lírica Pinosense.
Ans de començar a rebre les cartes dels més xiquets de la casa, el Patge Reial serà rebut per l’alcalde de Pinós, Lázaro Azorín, el regidor de Festes, César Pérez i de Cultura, Sílvia Verdú.

 

Tot serà retransmet en directe pels Mitjans de Comunicació Municipals a Ràdio Pinós.

Te puede interesar

Ir al contenido