Ana Amat Algarra, Reina de Santa Catalina 2023

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias, Pinoso

Ana Amat Algarra, Reina de Santa Catalina 2023

El barri de les Coves del Pinós ja té noves representants festeres.

L’acte d’elecció i coronació ha tingut lloc en el local social Barri dels Coves, que una vegada més s’han quedat xicotet, per a albergar l’acte pel nombrós públic que s’ha acostat a gaudir de l’acte.

Ana Amat Algarra  serà la Reina del Barri de les Coves mentre que Shania Sáez Amorós i Zaira Rocamora Pérez seran les seues Dames Honor.

Una nit marcada per l’alegria de les representants que des d’esta nit viuran nou intensos dies en el barri més antic de la nostra localitat, i l’enyorança per les representants que han deixat el seu càrrec després de 12 mesos en ell.

Les tres joves candidates, que es trobaven molt nervioses, s’han mostrat il·lusionades per representar el barri que les ha vistes créixer.

En el moment dels parlaments la Reina 2022, Nayara Pérez Calpena ha agraït a la seua família el suport incondicional, i també ha tingut paraules d’afecte cap a les seues companyes de regnat i els integrants de la comissió del barri. La jove també ha volgut recordar el seu regnat i el de les seues companyes amb unes imatges.

Per la seua part la regidora de Festes, Mª José Moya ha felicitat la nova cort d’Honor i ha agraït a les joves sortints el treball realitzat durant tot un any. Així mateix, ha aprofitat l’ocasió per a convidar als assistents a tots els actes que se celebraran durant nou dies.

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín a més de felicitar les protagonistes de la nit, també ha tingut paraules per a tots els veïns i veïnes que viuran intensament les festes més esperades del mes de novembre.

Les Reines i Dames de la Fira i Festes del Pinós, les representants de l’Associació de la Tercera edat al costat de la seua presidenta, i els edils de l’ajuntament del Pinós Silvia Verdú, Noelia Rico, Sandra Marhuenda, Sandra Rico no s’han volgut perdre l’acte.

Com sol ser habitual Margarita Pérez i Emilio Galiana s’han encarregat de presentar-ho.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido