“Amant a sou”, la comèdia picant del II Certamen de Comedias “Vila de Pinós”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

“Amant a sou”, la comèdia picant del II Certamen de Comedias “Vila de Pinós”

Esta nit la proposta seleccionada pel Comitè ha arribat de la mà de la companyia valenciana Pànic Escènic. “Amant a sou”, una obra en valencià, baix la direcció de José D. Badia Valiente, en què les situacions picants, bojes, sorprenents i divertides han estat la tònica de la representació i la causa de les rialles del públic, entre ells l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i l’edil de Protocol, Inma Brotons.

Sisí, interpretada per Amparo Sospedra, i Jaume a qui dóna vida José Enrique Pérez es troben d’una manera gens convencional. Jaume, que acaba de divorciar-se decideix treballar com gigoló després de diversos mesos a l’atur, mentre Sisí que porta deu anys divorciada, no ha mantingut relacions des de llavors, és una amiga d’aquesta qui té la idea de contractar Jaume com a regal per l’aniversari de Sisí. Així transcorre esta història que s’enreda per moments oferint situacions còmiques que el públic ha rebut amb aplaudiments i riallades.

El proper divendres 8 de novembre tindrà lloc l’última de les representacions que entren en el concurs del II Certamen Nacional de Comendias “Villa de Pinoso” amb l’obra “La Viña” de la companyia Paraskenia. El dissabte 16 de novembre a la gala de cloenda es coneixeran els guanyadors dels premis, a més de l’estrena de l’obra “La Regla” de Yorick Teatre.

GALERIA DE FOTOS

Te puede interesar