À Punt s’interessa per la formació de futurs podadors professionals impulsada pel Pinós

Fecha:

Categorias: Concejalía Agricultura, Concejalía Formación, Concejalía Medio ambiente, Noticias

À Punt s’interessa per la formació de futurs podadors professionals impulsada pel Pinós

  • El programa “Terra Viva” emetrà un reportatge pròximament i hui s’han gravat les imatges en parcel·les de la localitat.

 

N’hi ha treballs del camp on es nota més la falta de relleu generacional i un d’ells es la poda. Per això, hui dilluns, un equip del programa televisiu “Terra Viva”, del canal autonòmic À Punt, s’ha desplaçat al Pinós per gravar un reportatge dedicat a estos treballs i analitzar el seu futur.

La gravació s’ha portat a terme en diverses parcel·les de cultiu de vinya i olivera en diferents localitzacions del terme municipal, i en ella ha participat bona part de l’alumnat del recent curset de formació que va tenir lloc al Pinós a inicis d’any, organitzat per la Regidoria d’Agricultura i en sindicat agrari ASAJA.

L’emissió del reportatge es preveu per a després de Pàsqua.

“Terra Viva” és un programa dedicat al món agrari, la ramaderia, el medi ambient i la climatologia de la Comunitat Valenciana, que parla de gents i entorn, on llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura són protagonistes. Està presentat per Àlex Blanquer.

Te puede interesar

Ir al contenido