24 hores de convivència practicant escalada

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

24 hores de convivència practicant escalada

El Club de Muntanyisme El Pinós ha tornat a organitzar una jornada lúdica i de convivència per al amants de l’escalada. Durant  24 hores es dedicaran a gaudir d’aquest esport a les instal·lacions municipals. L’escola d’escalada municipal ha albergat vora 60 persones que han participat de les activitats que ha programat el club.

Aquesta modalitat esportiva compta amb un bon nombre de adeptes que durant l’any realitzen espades a diferents punts per gaudir de l’escalada i sortides senderistes que tenen gran èxit de participació. En aquesta ocasió els membres del club han volgut realitzar una jornada de convivència amb aquelles persones federades del nostre municipi i d’altres veïns que portaran a terme activitats on no faltarà l’escala al rocòdrom, boulder, però també hi ha muntat un circuit ninjawarrior, podran entrar a les piscines i faran acampada aquesta nit.

Iván Pérez, regidor d’esport, ha realitzat una visita per comprovar cóm ha transcorregut l’activitat i ha felicitat als organitzadors per l’iniciativa, a més d’animar a continuar donant difusió i promoure l’escalada i el muntanyisme al municipi.

Fins demà a les sis de la vesprada els esportistes federats podran participar d’aquesta activitat.

GALERIA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido