XIQUETS I JOVES CELEBREN LA FESTA DE HALLOWEEN

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

XIQUETS I JOVES CELEBREN LA FESTA DE HALLOWEEN

“Truco o trato”. Aquestes són les paraules més repetides en la vesprada-nit de hui dimecres, 31 d’octubre, vespra de la celebració de Tots Sants. Els nostres carrers s’han vist plens de zombis, fantasmes i sers d’ultratomba.

Pensant en les generacions més joves, que han acceptat millor que ningú aquestes tradicions angosaxones lligades a les commemoracions del Dia de Difunts, la Regidoria de Cultura i Joventut, que ostenta Silvia Verdú, ha preparat dues activitats, que s’han portat a terme aquesta vesprada-nit.

Una d’elles ha estat destinada als més xicotets, amb un enterrador que pel matí ha anat als coles previament per invitar-los. La festa portava per títol “Bailaré sobre tu tumba en la noche de Halloween” i s’han portat a terme al Parc de Santa Catalina i al local social, a càrrec de Ca la Bassa.

Xiquets i xiquetes, disfressats per donar por i acompanyats per algún adult, s’han apropat sobre les 7,30 de la vesprada al parc de Santa Catalina, on el col·lectiu Ca’La’Bassa s’havia preparat un fum de racons terrorífics amb activitats molt diverses, com caixes esgarrifants o un taüt misterios. També han conegut l’aranya gran i peluda, o s’han atrevit a mirar-se a l’espill.

Una vegada han passat per totes les proves proposades arribava el momento d’accedir a l’interior del centre social del barri, passant per un estret túnel, per gaudir ja d’una gran festa misteriosa.

La segona activitat, que s’ha iniciat quasi al mateix temps que l’altra, s’ha portat a terme al Centre Juvenil, destinada als estudiants de 5é i 6é de Primària i 1er i 2on d’ESO.

Els participants, degudament disfressats, han pres part en el passatge del terror, que acabava amb una picadeta, abans que s’iniciara una festa terrorífica amb música, ball i el lliurament del premi a la millor disfressa. Una festa que s’ha basat en la televisiva sèrie de terror “Stranger Things” (Coses estranyes), que s’ha encarregat d’animar musicalment el jove DJ Julen.

Com no, els participants han hagut de deixar la seua por a casa per a poder gaudir plenament de totes les propostes terrorífiques de la festa preparada pels monitors del Centre Juvenil.

La festa continúa a estes hores pels carrers i zones d’oci del poble.

 

MÉS FOTOS

VIDEO

Te puede interesar

Ir al contenido