XARRADA: PUBLICITAT I COEDUCACIÓ: TREBALL EN SINÈRGIA

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

XARRADA: PUBLICITAT I COEDUCACIÓ: TREBALL EN SINÈRGIA

Reflexionar sobre la publicitat, eixe ha sigut l’objectiu de la primera jornada per  adults, educadors, família i interessats dins la Campanya “Juguem a contar contes… i els capgirem des d’una visió de gènere”

La sessió portava per títol “Publicitat i coeducació: treball en sinèrgia” i ha estat a càrrec de Tonyi Perea López, mestra de primària i coordinadora d’Igualtat.

Inma Garrigos, membre de la Plataforma “El Pinós contra la violència de gènere”, ha sigut l’encarregada de presentar a la ponent, que ha volgut transmetre que mitjançant la publicitat i anàlisi de diversos spots publicitaris, es podem tractar temes de coeducació, equitat e igualtat .

Per al proper 28 de febrer està prevista altra sessió, que oferirà el professor de la UA Antoni Maestre Brotons, amb el títol “Noves i velles masculinitats: representacions de la virilitat en la cultura”.

Les activitats estan organitzades per la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”, la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere i l’Associació Cau d’Arrels.

Des de la regidoria de Cultura han obsequiat amb un ramell de flors a Tony i a Inma.

 

Galería de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido