XARRADA-DEBAT “¿MI HIJA/O SE GUSTA? ¿CÓMO LE PUEDO AYUDAR?”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

XARRADA-DEBAT “¿MI HIJA/O SE GUSTA? ¿CÓMO LE PUEDO AYUDAR?”

La campanya de prevenció del TCA (Trastorns de la Conducta Alimentària), que durant esta setmana es porta a terme al Pinós, ha finalitzat esta vesprada amb una xarrada al Centre Cultural baix el títol “¿MI HIJA/O SE GUSTA? ¿CÓMO LE PUEDO AYUDAR?”.

De presentar l’acte s’ha encarregat l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, qui ha destacat “la importància de treballar amb el jovents altres aspectes tan importants com el pensament crític i les emocions, que al igual que se treballen matèries tan importants per a la seua educació com matemàtiques, els ajudaran a millorar com a persones”.

 

Tot seguit, Cristina Carretero Jardí. Psicòloga i responsable del programa de prevenció i promoció de la salut Fundación FITA, especialista en l’enfocament i programa preventiu dels trastorns de la conducta alimentària, ha parlat dels mites i hàbits alimentaris en una societat hiper informada en temes d’alimentació i nutrició, la importància de la satisfacció amb el propi cos: canvis en l’adolescència i impacte en l’autoestima del/de la jove i adolescent, així com construir un entorn familiar per a afavorir l’expressivitat emocional, quan la insatisfacció amb un mateix pot convertir-se en un problema.

També s’ha comtat amb la presència de Marina Ponzó, psicòloga sanitària de l’associació ADABE d’Elx, qui el dilluns i el dimarts va impartir unes xarrades als alumnes del institut.

La campanya està organitzada pels Regidories de Cultura i Joventut de l’Excm. Ajuntament del Pinós., hi col.labora Institut de Secundària “José Marhuenda Prats” del Pinós.

GALERIA DE IMATGES

Te puede interesar

Ir al contenido