VISITES A LA COVA DEL NAIXEMENT I ESPECTACLE INFANTIL

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Noticias

VISITES A LA COVA DEL NAIXEMENT I ESPECTACLE INFANTIL

Les festes nadalenques van complint jornades, i en cada una d’elles tenim al·licients per a disfrutar-les.

Hui diumenge, a les 10 del matí s’ha oferit un esmorzar per a tots els assistents, i a les 12 del migdia s’ha oficiat una missa en el local social de Santa Catalina on els xiquets i xiquetes han representat uns quants passatges de l’evangeli, per a continuació beneir el betlem vivent en la “Cova del Naixement”, ubicada en un racó del parc de Santa Catalina. Allí s’ha tornat a recrear la representació vivent de la Nativitat, amb la participació de la reina infantil de les Festes de l Pinós, Blanca Mira, i les seues dames d’honor, en els papers de l’àngel i les pastoretes, acompanyant els orgullosos papàs del bebé que ha representat al Xiquet Jesús.

Entre les persones que han assistit a este portal vivent destacar la presència dels edils Cèsar Pérez, Silvia Verdú i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, que no han dubtat a fotografiar-se amb ells.

Una vegada acabades les visites del betlem vivent s’han col·locat unes figures de grandària considerable del naixement en la mateixa cova, que a partir d’ara estaran allí.

Per a concloure l’intens matí, en el local social del “Barri de les Coves”, tots els xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus papàs, han assistit a un espectacle infantil, “Sonrrilandia”, amb divertits personatges i cançons que tots els xiquets ja coneixien.

Estes activitats i moltes més són les que ha organitzat les regidories de Festes i Cultura de l’Excm. Ajuntament del Pinós per a este nadal.

Te puede interesar

Ir al contenido