Vesprada teatral per als més xicotets de la casa

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

Vesprada teatral per als més xicotets de la casa

Els xiquets i xiquetes del Pinós var gaudir d’una vesprada de diumenge divertida al Teatre-Auditori Emilio Martínez Sáez, recuperant-se les funcions teatrals destinats al públic infantil i familiar, amb totes les precaucions per evitar la propagació de la pandèmia.

L’espectacle “El Árbol de la Fantasía”, de Trébol Teatro, estava inclòs dins el Festival d’Arts Escèniques Tardor 2020, organitzat per la Diputació d’Alacant, i ha traslladat al públic a un món d’ilusió, perque potser tots hagem tingut en la nostra infància una espècie d’amic real o imaginari oblidat en un racó del nostre subconscient a causa de l’agitada vida de l’adult, com passa amb el personatge del llenyataire de l’obra.

Per això la funció el recupera per ser tant important que tanca tots els nostres somnis i il·lusions, fantasies oblidades a l’créixer. Tot per a fer veure als xiquets i xiquetes de hui en dia que la tecnologia està fent que deixen de costat valors tan importants com l’amistat i el respecte a la natura o el plaer de jugar per pur divertiment en un món ple de competitivitat.

Te puede interesar