VESPRADA DE BANY I CONTES A LES PISCINES MUNICIPALS

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

VESPRADA DE BANY I CONTES A LES PISCINES MUNICIPALS

La Biblioteca Publica “Maxi Banegas” i la regidoria de Cultura i Joventut, aprofitant l’època estival, han portat a les piscines municipals una activitat per a públic de totes les edats i especialment infantil, donant continuïtat a la campanya de foment de la lectura.

“L’hora del conte de Mariola”, un divertit contacontes que ha estat a càrrec de la pinosera Mariola Ferri, basat en un llibre de Michael Ende, autor conegut internacionalment per les seues obres com ‘La història interminable’ i ‘Momo’, que parla de homes grisos, de flors estel·lars i de casiopea. La història, ha tingut la seua part d’improvisació i interacció amb els propis xiquets, que a banda de ser divertida, a transmès un missatge sobre el respecte a tothom.

Una vesprada especial amb un entorn molt estiuenc on han participat mols xiquets i jovents, ja que l’entrada a les instal·lacions esta vesprada era gratuïta. D’esta manera, entre capbussades i amb bona companyia, els xics s’han submergit en el màgic mon de lectura contada.

GALERIA D’IMATGES

Te puede interesar

Ir al contenido