Usuaris del Centre Juvenil elaboren unes targetes per felicitar a persones majors del Pinós

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

Usuaris del Centre Juvenil elaboren unes targetes per felicitar a persones majors del Pinós

Les festes de Nadal són una època de costums i bons desitjos, que tradicionalment s’han plasmat en una targeta, com les que estos dies estan arribant a moltes cases, encara que n’hi ha persones que no en reben per moltes circumstàncies.

Per això, des del Centre Juvenil El Pinós s’ha portat a terme un taller d’elaboració de targetes nadalenques per a donar-les a les persones majors del Pinós que son ateses pels Serveis Socials i Creu Roja.

En el taller participen 15 usuaris i usuàries, que han posat tot el seu cor en la creació d’uns artístics treballs amb dibuixos nadalencs i frases que promouen l’alegria en qui reba cada tarjeta. Tot per a que les persones majors puguen tenir un somriure i que sàpiguen que no están a soles.

El taller s’ha portat a terme en les instalacions del Centre Juvenil els dijous, divendres i dissabtes en horari de vesprada.

La idea de fer este taller naix de l’experiència dels dibuixos que el Centre Juvenil va fer este estiu en el taller de la seua ocioteca Summer+, també per a les persones majors de Serveis Socials i Creu Roja.

Te puede interesar

Ir al contenido