Una vesprada de concert molt didàctica

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, Educación, General, Noticias

Una vesprada de concert molt didàctica

Hui dissabte, al teatre auditori, hem pogut gaudir d’un excel·lent concert didàctic amb l’Ensemble de Jóvens & Música de la Unió Lírica Pinosense, que ha reunit a espectadors de diferents edats.

En representació de la Corporació Municipal han assistit la regidora de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, i les regidores María José Moya i Fátima Benavente.

El concert estava inclòs fins la Campanya de Música i Orquestra i Ensembles Simfònics, Dolçaina i Tabal, Plectre i Pua, i Corals de l’Excma. Diputació d’Alacant, com ha destacat el músic Alejandro Sala en la presentació de l’activitat.

Les joves Jennifer Albert Joza i Elisabetta Maria Bertelli han segut les narradores de les dues obres interpretades, “Pedro y el lobo”, composició de Serguéi Prokófiev plantejada com un conte didàctic, i “Safari”, obra de Ferrer Ferran que és una música descriptiva del món animal. Dues obres que han servit per anar presentant cada instrument o les diferents famílies, que contrubeixen a apropar a l’espectador als animals protagonistes o a moments de cada història.

Aquest concert tanca un mes de setembre en què la Unió Lírica ha acostat la música a l’alumnat dels centres educatius, com ha destacat el president de la societat, Vicente Rico, agraint a Carlos Belda i Celia Torá, com a directors de la banda escola i la banda titular, l’esforç realitzat per dur a terme aquestes iniciatives, implicant tots els integrants de la societat Unión Lírica Pinosense.

Per la sdeua banda, la regidora de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, ha felicitat la banda per apostar per aquest tipus de concert, recordant que es tracta d’una actuació que compta amb una important subvenció de la Diputació Provincial. La regidora anima a la societat musical a continuar oferint al·licients perquè la gent jove del municipi senta la banda com el que és, un dels millors símbols culturals del Pinós, i que continue nodrint-se de noves generacions d’instrumentistes.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido