Un any més ha obert les seues portes la Fireta de Nadal per alegrar la gent menuda

Fecha:

Categorias: Noticias

Un any més ha obert les seues portes la Fireta de Nadal per alegrar la gent menuda

El Pàrquing Municipal acull des de hui divendres i fins el 9 de gener la Fireta de Nadal, que ha obert les seues portes esta vesprada per a fer feliços a xiquets i xiquetes durant estos dies festius.

A més de clàssiques atraccions com el Tren “Chicharra” i la noria, que mai falten, també hi ha altres racons que complementen la fireta, com jocs recreatius o un tir.

Després que l’any passat es recuperara la Fireta de Nadal amb certes restriccions i mesures de protecció per la pandèmia, enguany la gent menuda podrà tornara gaudir plenament de les atraccions.

Cal recordar que els dies 22, 27 de desembre i 3 de gener, en horari de 18 a 20 h, les atraccions apagaran so com mesura inclusiva i el cap de setmana del 7 al 9 de gener totes les atraccions tindran un preu reduït de 1,50 euros.

En l’obertura de la Fireta han estat presents l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, el regidor de Festes, César Pérez, altres regidors de la Corporació, membres de la Comissió de Festes, a més de les reines i dames de les festes.

Te puede interesar