Tornen les celebracions del 9 d’octubre

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

Tornen les celebracions del 9 d’octubre

El proper 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, marcarà un punt d’inflexió des que ens enfrontem a la pandèmia global d ela Covid-19, a partir de dissabte decauen totes les restriccions, a excepció de la mascareta que continuarà sent obligatòria.

La flexibilització de les mesures sanitàries, facilita la celebració d’actes com el tradicional 9 d’octubre a la Comunitat Valenciana. El Pinós se suma a estes celebracions que tornen dos anys després i que recorden l’entrada de Jaume I a la Comunitat Valenciana per alliberar-la del domini musulmà.

El dissabte la Regidoria de Cultura i Joventut ha organitzat diferents activitat que començaran a partir de les 10:30 hores del matí amb jocs i la gimcana “resol el misteri de Jaume I” per continuar am un esmorzar per a tots i totes les participants i a les 12 hores, un espectacle interactiu de contes “Jaume I, conqueridor de terres i cor”.

Tot i que les mesures es flexibilitzaran, la regidoria, per evitar aglomeracions, ha limitat l’aforament de l’activitat que tindrà lloc al Centre Cultual El Pinós i per això serà necessari recollir una invitació prèvia al mateix centre o cridar al telèfon 965478329.

Te puede interesar