TORNA EL CONCURS “LLIG I ANIRÀS A LA FIRA”

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

TORNA EL CONCURS “LLIG I ANIRÀS A LA FIRA”

La Biblioteca Municipal ha organitzat una edició del concurs de lectura durant l’estiu, “Llig i aniràs a la Fira”. El concurs està dirigit a xics i xiques d’educació infantil a primària amb carnet de la Red de Lectura Pública Valenciana.

S’han establert 4 categories: infantil (3, 4 i 5 anys), primer cicle (1r i 2n de primària), segon cicle (3er i 4t de primària) i tercer cicle (5è i 6è de primària).

El concurs es desenvoluparà des de el  25 de juny fins el 22 de juliol. Els xiquets i xiquetes que participen hauran de replegar la cartilla a la biblioteca i podran emportar-se un màxim de quatre llibres cada vegada que acudeixquen i una vegada llegits li serà ficat un segell per cada llibre a la cartilla i rebrà un gomet que s’incloura al lectòmetre. Per cada quatre llibres llegits obtindran una participació per a participar al sorteig final el dia 24 de juliol.

Tots els xiquets i xiquetes que participen rebran un diploma i els guanyadors (3 per cada categoria) aconseguiran un premi valorat en 25€ per a gaudir de les atraccions a la Fira i Festes 2019

Te puede interesar

Ir al contenido