Torna Diverdissabtes

Fecha:

Categorias: ayuntamiento de pinoso, CENTRE CULTURAL EL PINÓS, CENTRO JUVENIL, Cultura y juventud

Torna Diverdissabtes

A partir del proper dissabte, l’Ajuntament del Pinós torna a posar en marxa l’activitat Diverdissabtes, inclosa al Pla Corresponsables per a la conciliació, que permet a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 9 anys realitzar diferents activitats lúdiques i divertides, com tallers de cuina, gimcanes, jocs de taula o pintacares, entre altres.

El lloc d’impartició és el Centre Juvenil, de 10 a 13h, tots els dissabtes.

L’objectiu fonamental de les regidories de Serveis Socials i de Cultura i Joventut és permetre a les famílies la conciliació de la seua vida laboral i personal, des del punt de vista del foment de la igualtat entre homes i dones.

L’organització recorda que caldrà inscriure’s cada setmana, de dilluns a divendres, telefonant al Centre Cultural, anant-hi presencialment o a través d’un formulari web.

Es tracta d’una activitat gratuïta amb places limitades, per la qual cosa s’ha de fer una inscripció setmanal, que s’ha de fer acudint al Centre Cultural, des del dilluns a partir de les 8h fins a divendres a les 18h, o contactant amb el telèfon 965478329.

També es pot fer on line, escanejant el codi QR que apareix al cartell de l’activitat i completant el formulari d’inscripció. En este cas es pot fer des de dilluns a les 8h a divendres a les 14h.

Nosaltres t’oferim un enllaç directe al formulari: https://acortar.link/qhrmGt

 

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido