TALLER EDUCATIU – AJUDA Al TEU FILL EN EL SEU FUTUR ACADÈMIC-PROFESSIONAL

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

TALLER EDUCATIU – AJUDA Al TEU FILL EN EL SEU FUTUR ACADÈMIC-PROFESSIONAL

L’elecció dels estudis marca de manera important el futur professional de qui tria el seu camí acadèmic. Tractar de escollir l’opció adequada no és tasca fàcil, per això la regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós destina, dins de la programació de la Campanya Ocupació i Formació de 2019, un taller per a pares/mares   i tutors o persones que vullguen reprendre els seus estudis, per a oferir eines i informació necessària en el procés d’orientació acadèmica i professional dels seus fills.

“Els nostres fills han de saber i conéixer totes les opcions existents a nivell educatiu i professional, la nostra ajuda pot ser fonamental, per això és important estar informats per a poder orientar-los”, apuntava Natalia Rico de l’àrea de Joventut que s’ha encarregat de presentar a la Fundació Novafeina, empresa encarregada d’oferir el taller, els qui destacaven que “han de comprendre que prendre un camí, triar uns estudis o un determinat treball no tanca altres portes”. Per això s’han tractat diferents continguts que han permés als assistents conéixer o informar-se de les optatives de batxillerat, notes i accés a la universitat, elecció de grau, cicles formatius, també sobre ensenyaments de règim especial, formació no reglada o idiomes.

Aquests aspectes també estaran disponibles per als nostres joves en la Fira d’Educació que se celebra aquest divendres 12 d’abril en el propi Institut, on els joves també coneixeran de primera mà l’oferta d’Universitats, Centres de Formació Professional  o acadèmies de les comunitats de Valenciana i Murcia. A més, Ràdio Pinós oferirà un programa especial en directe sobre la Fira de Formació. La jornada comptarà també amb diverses xerrades informatives, taula rodona d’exalumnes del centre i activitats d’oci, circuits de karts i patins, fotoreclam i animació.

GALERIA D’IMATGES

Te puede interesar