SUBVENCIONEN AL GABINET PSICOPEDAGÒGIC AMB 10.343 EUROS

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

SUBVENCIONEN AL GABINET PSICOPEDAGÒGIC AMB 10.343 EUROS

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha concedit a l’Ajuntament del Pinós una subvenció per import de 10.343,93 euros per ajudar a sufragar les despeses del Gabinet Psicopedagògic Escolar. Des de la regidoria d’Educació, que dirigix l’edil Neus Ochoa, se sol·licita tots els anys esta subvenció, que servix per a sufragar part de les despeses de personal i la despesa corrent del departament.

El servici, que es presta als centres educatius d’infantil i primària, oferix ajuda a qualsevol persona en edat escolar, realitzant funcions de detecció i atenció als problemes d’aprenentatge dels alumnes i tractament de dificultats associades al llenguatge, entre altres funcions.

L’edil Neus Ochoa s’ha mostrat satisfeta amb este servici, que es presta des de fa diversos anys i resulta necessari per a contribuir al desenrotllament dels escolars, solucionant qualsevol problema que els siga detectat.

Enguany, la Generalitat Valenciana ha destinat 1.800.000 euros, beneficiant-se un total de 134 ajuntaments i mancomunitats, que en el termini de deu dies hauran de justificar la subvenció.

Te puede interesar