Subvencionat el projecte d’innovació educatiu Inspira 21, promogut des de l’institut

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, educación secundaria, Noticias

Subvencionat el projecte d’innovació educatiu Inspira 21, promogut des de l’institut

Amb l’objectiu de que l’alumnat reba un aprenentatge ple d’experiències transformadores i arriben a convertir-se en inspiradores per a ells/as, l’institut d’ensenyament secundari José Marhuenda Prats duu a terme este curs  el projecte “Inspira21: Experiències vives i transformacions inspiradores. Un pas més en la innovació educativa” és un projecte de continuitat respecte a l’anterior programa d’innovació educativa que es va desenvolupar al centre  del Pinós i que s’anomenava Respira21. Els dos projectes tenen com a referència el projecte nacional “Aules del Futur” de l’INTEF.

Amb Inspira21, es consolida  l’aplicació de l’Aprenentatge Basat en Projectes i l’Aprenentatge Cooperatiu en l’àmbit sociolingüístic de 1r d’ESO, generant un procés d’aprenentatge significatiu i funcional per al alumnat. Per a això,  s’ha transformat  l’espai físic de dues aules del centre, creant diferents espais d’aprenentatge i fomentant la interacció entre el propi alumnat, així com l’espai. A més s’ha treballat per integrar les noves tecnologies en aquestes dues aules, instal·lant diferents dispositius digitals com una pantalla interactiva i un armari amb tauletes.

la subvenció atorgada per la Generalitat Valenciana per a dur a terme aquest projecte és de: 2964,72 €.

Els docents que fan possible aquest projecte: Reme Cascales, Mª Àngels López, José Miguel Pérez, Amparo Aracid, Júlia Berenguer, Paqui Ramírez, Andrés Puche, Juanfran Perpiñán i Esther Cascales

Te puede interesar

Ir al contenido