S’inicia l’activitat juguem a contar contes…

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

S’inicia l’activitat juguem a contar contes…

Organitzat per la Biblioteca Pública Municipal "Maxi Banegas" la Regidoria del Cultura, Joventut i Educació de l’Ajuntament del Pinós, aquesta vesprada ha començat una nova activitat al Centre Cultural El Pinós realitzada per la Plataforma el Pinós contra la Violència de Gènere juntament amb Cau d’arrels, la Associació pel Patrimoni Històric i Cultural denominada, Jugem a contar contes… I els capgirem des d’una visió de gènere.
 
Entre els objectius d’aquests tallers es vol aconseguir, prendre consciència i aprendre a identificar els rols de gènere als contes clàssics, proporcionar ferramentes per saber identificar-los i explicar per què els rols de gènere poden ser perjudicials per als xiquets i xiquetes.
 
Per a la Plataforma el Pinós contra la Violència de Gènere i Cau d’arrels, la associació pel patrimoni històric i cultural "Els contes sempre han sigut una eina per a educar i obrir la ment, a nous móns i realitats, a les més xicotetes i els més xicotets d’una forma entretinguda".
 
Els tallers estan dirigits als alumnes de cinquè i sisè de primària i han començat hui dilluns amb els 12 xiquets i xiquetes inscrits, a més dels dies 19 i 26 de febrer i 5 de març. El públic en general podrà participar el 15 de febrer i l’1 de març i no serà necessària inscripció prèvia.

 

Te puede interesar

Ir al contenido