S’INICIA AL PINÓS UN NOU CURS DE TÈCNIQUES DE TALL DE PERNIL

Fecha:

Categorias: Concejalía Comercio, Noticias, Pag. Turismo

S’INICIA AL PINÓS UN NOU CURS DE TÈCNIQUES DE TALL DE PERNIL

Estás en: Inicio | S’INICIA AL PINÓS UN NOU CURS DE TÈCNIQUES DE TALL DE PERNIL

S’INICIA AL PINÓS UN NOU CURS DE TÈCNIQUES DE TALL DE PERNIL

El curs ha estat cobert per la nova televisió pública valenciana À Punt, que ahir diumenge començava les seues emissions.

El CDT (Centre de Turisme), en col·laboració amb l’Ajuntament del Pinós, ha organitzat per a este dilluns i demà dimarts un curs de tècniques de tall i servei del pernil, impartit per Fran Boix, Campió d’Espanya de Tall de Pernil en 2015.

El curs està dirigit a treballadors del sector turístic i que porten a terme la seua activitat professional en sala, barra o cuina. Són 15 persones les inscrites, que al llarg del curs s’aproparan als coneixements fonamentals que els permetran realitzar un correcte tall i servei del pernil, per a la qual hi ha una única direcció correcta, i és la que marca l’eix del pernil.

Si atenem a estes normes bàsiques, s’ha de començar a tallar des de la part més alta de la peça i avançar sempre amb pols ferm i amb el ganivet ben subjecte, per a fer un tall visualment recte.

Al curs, que està celebrant-se a la Casa del Vi, esta vesprada s’han apropat l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i el director del CDT Alacant, Antonio Crespo. Un curs que també ha estat cobert per la nova televisió pública valenciana À Punt, que ahir diumenge començava les seues emissions regulars després d’uns mesos en proves i hui estrenava el programa À Punt Directe, presentat per la periodista Carolina Ferre junt a Juan Nieto i Joan López, un programa magazine en directe que s’emetrà a partir d’ara totes les vesprades, de dilluns a divendres, abans de les notícies. Per a Lázaro Azorín, es tot un honor el poder iniciar aquestes emissions al Pinós.

VÍDEO:

 

 

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido