SIMULACRE D’INCENDI EN EL CP SANTA CATALINA

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

SIMULACRE D’INCENDI EN EL CP SANTA CATALINA

Al Igual que en anys anteriors i a fi de complir amb la normativa vigent en matèria de seguretat, el CP Santa Catalina ha efectuat este matí el simulacre anual d’incendis, inclòs en el pla de prevenció i evacuació del centre. Passades les 10,30 del matí, la professora d’una de les classes de la primera planta de l’edifici més antic, ha detectat un incendi en l’aula, comunicant esta situació a la directora del centre, Mª Sol Muñoz, que després de donar part al 112, ha comunicat per megafonia, que el personal havia d’abandonar els diferents edificis per seguretat, comunicant-los que acudiren al punt de reunió, ubicat en les pistes esportives. Els primers a acudir han sigut els efectius de la Policia Local i després d’ells una unitat del parc comarcal de bombers que han procedit a desplegar les mànegues per a sufocar l’incendi. Amancio Guerrero, Cap de la unitat operativa, que en tot momento ha supervisat el simulacre ha destacat que “la organització ha sigut bona, es nota que el personal del centre s’ha preparat per a estos incidentes”

La directora del Centre, Mª Sol Muñoz, també es trobava satisfeta de les actuacions i els protocols que s’han desenvolupat.

Una vegada han finalitzat els treballs, els bombers han pogut interrelacionar amb els alumnes, que s’han interessat per la labor que exercixen.

 

Galería de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido