Servici Difusió Informació Juvenil per Whatsapp

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Noticias

Servici Difusió Informació Juvenil per Whatsapp

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Pinós posarà en marxa el proper mes de març un nou servici de difusió d’Informació Juvenil, mitjançant la xarxa social Whatsapp.

Amb la posada en marxa d’este servici, des de la regidoria es pretén donar a la joventut una font d’informació de confiança, amb informació de qualitat i ajustada a les seues necessitats i interessos, que es convertisca en un referent i porta d’accés al Servici d’Informació Juvenil presencial i individualitzat que disposa la Regidoria de Joventut.

L’accés al servici és molt senzill: les persones interessades han d’enviar una paraula (“ALTA”) al número de telèfon  684414352 i guardar el número en l’agenda.

D’aquesta manera, la regidoria comptarà amb un número de whatsapp des del qual enviarà imatges, documents i enllaços a la gent jove que els puguen ser útils en les seues àrees d’interès com: oci i temps lliure, formació, ocupació, beques, voluntariat, subvencions i ajudes.

Quan hi haja informació rellevant es crearà una imatge amb esta informació, que s’enviarà pel grup de difusió a tots els inscrits. També s’enviaran pdf per a sol·licitud de beques, formularis inscripció, etc.

El seRvici serà continu i tindrà una duració indefinida, podent donar-se de baixa un usuari en qualsevol moment o simplement esborrant el telèfon de l’agenda per a deixar de rebre el contingut.

Per a la tècnica de Joventut, Natalia Rico, aquest servici te com a finalitat “cobrir una carència dels joves”.

 

Per la seua banda, la regidora de Joventut, Silvia Verdú, pensa que, amb este servici, la joventut tindrà un millor accés a informació d’interès i s’augmenta el  coneixement i aprofitament dels recursos disponibles (públics i privats).

Escolta l’entrevista amb la tècnica de Joventut, Natalia Rico 

Te puede interesar