Regidoria i Associacions treballen per la Igualtat

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, General, Noticias, SS.SS. e Igualdad

Regidoria i Associacions treballen per la Igualtat

Les Regidories de Servei Socials i Igualtat de l’Ajuntament del Pinós van assistir ahir a la trobada “Igualtat de gènere des del moviment associatiu. El paper dels consells de participació ciutadana en el desenvolupament de les polítiques d’igualtat de gènere”, organitzat per la Diputació d’Alacant.

L’edil de l’àrea, Mª José Moya va convidar a aquesta trobada a diverses associacions pinoseres, l’Associació de Mestresses de casa, Associació de familiars i malalts d’Alzheimer Respir, Iguals i Sense Través i l’Associació de Jubilats i Pensionistes 11 de setembre, totes elles encapçalades per dones, els qui diàriament treballen per millorar la qualitat de vida dels col·lectius als quals representen.

En la trobada van parlar de la importància del moviment associatiu municipal, així com el treball que tenen juntament amb la ciutadania per a desenvolupar accions locals. També es va debatre en el fòrum sobre l’eficàcia en el desenvolupament de les polítiques d’igualtat de gènere quan es compta amb la implicació del sector associatiu i a més de compartir experiències de treball conjunt en pro de la igualtat.

Després de la trobada les participants als qui també els acompanyaven tècnics de les àreea han pogut visitar l’exposició dels guerrers del Siam que actualment alberga el MARQ.

Segons l’edil de l’àrea: “Ha sigut una jornada molt productiva, en la qual totes hem après per a continuar avançant en la igualtat al nostre poble amb la col·laboració i implicació de les associacions del nostre poble”.

Te puede interesar

Ir al contenido