Recital de folklore i música en l’última sessió de “Cançons a la fresca”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

Recital de folklore i música en l’última sessió de “Cançons a la fresca”

Sota la llum de la lluna i amb la brisa de la nit, un any més l’agrupació “Monte de la Sal” organitza les sessions musicals a la fresca. “Cançons a la fresca” arriba a la seua setzena edició amb dos espectacles de música i ball.

Si la setmana passada presentaven “El Blues del Passeig”, una cançó composta per el director de Monte de la Sal, Vicente Hernández, en homenatge al Passeig de la Constitució del Pinós i era inclosa dins del repertori de cançons que interpretaran en les actuacions d’estiu, aquesta nit l’agrupació ha volgut mostrar una altra de les seues facetes artístiques, els balls.

Amb la dona pinosera com a protagonista, el vestit típic ha girat al so de la música omplint de color el parc de Maxi Banegas, on ha tingut lloc l’actuació de la qual han gaudit aquesta nit els veïns i veïnes, a més de  l’alcalde Lázaro Azorín i l’edil de cultura i joventut, Silva Verdú.

Amb aquesta sessió conclou la XVI edició de “Cançons a la fresca” de la qual l’edil Silvia Verdú i  l’alcalde Lázaro Azorín,  han sigut els encarregats de clausurar aquesta edició, destacant el gran treball que realitza l’agrupació dins i fora del poble, mostrant la nostra cultura i agraint els bons moments que ens fan passar gràcies a aquest tipus d’activitats. També l’alcalde ha volgut felicitar pel seu aniversari a kassandra Cutillas, membre de l’agrupació i qui va ser dama infantil en el 2012.

Com és habitual en acabar l’actuació dels membres de l’agrupació han ofert als presents orxata i fartons.

 

Albúm de fotos:

Te puede interesar

Ir al contenido