Ràdio Pinós va participar dissabte en les commemoracions del Dia Mundial de la Ràdio a Valencia

Fecha:

Categorias: Noticias

Ràdio Pinós va participar dissabte en les commemoracions del Dia Mundial de la Ràdio a Valencia

L’emissora municipal Radio Pinós va participar un any més en la festa del DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO 2023, que es va celebrar dissabte 18 de febrer a la ciutat de València.

Fins allí es van desplaçar des del Pinós la regidora de Mitjans de Comunicació, María José Moya, la coordinadora Elena Mira i dos membres de l’equip, Juan Luis Pérez i Fran Pérez. A més, també va estar present el jove pinoser Carlos Algarra, estudiant de tercer grau de Periodisme en la Universitat de València.

Els actes del Dia de la Ràdio estan organitzats per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, un projecte que aglutina a més d’una trentena d’emissores, entre les quals es troba Ràdio Pinós. Cada any suposen una jornada de trobada amb companys i companyes d’altres ràdios municipals, compartint l’ambient de festa i participant en el programa que va emetre en directe la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes des de les 11:30h a les 14:00h.

L’acte va tindre lloc a la Plaça Manisses, junt al Palau Generalitat Valenciana, on les emissores presents disposaven d’un racó on estar i promocionar-se, compartint experiències amb companys i companyes d’altres emissores.

A les 11:30h es va iniciar el programa especial, en directe, i conduït per Helena Montaner i Pilar Moreno, en el qual van participar autoritats i representants de les emissores. En el nostre cas vam comptar amb la participació de la coordinadora MCM Elena Mira, la regidora de Mitjans de Comunicació Municipal Mª José Moya Vidal i el pinoser Carlos Algarra Carbonell, que estudia Periodisme a Valencia.

La Coordinadora de MCM, Elena Mira, va destacar que la ràdio local oferix una comunicació més amable i pròxima amb l’audiència.

La regidora de Mitjans de Comunicació, María José Moya, va destacar el caràcter divulgador que ha adquirit la ràdio municipal, amb seccions i entrevistes sobre temes diversos, com la salut emocional. També va parlar dels nous continguts que Radio Pinós ha anat incorporant estos mesos, com Radio Yananá, el projecte de Fundación Sanamente que realitzen persones amb problemes de salut mental i podem escoltar cada mes a Radio Pinós. També va anunciar la posada en marxa d’un nou programa que prepararà l’alumnat de l’IES José Marhuenda Prats, per promoure la participació de la gent jove, divulgar continguts que els interessen i escoltar la millor música en valencià. Per a ella, la ràdio municipal ha de ser cada vegada més oberta al poble.

També participar el jove pinoser Carlos Algarra, per relatar la seua experiència personal en el temps que ha estat a la ràdio municipal realitzant unes pràctiques que li serviran per al seu futur professional en el món radiofònic.

En acabar el programa, al pati del Palau de la Generalitat es va servir un vi d’honor, on la gent de les ràdios municipals valencianes va ser rebuda pel conseller Arcadi España.

 

[mcmvideo videoid=”” videopostid=”133372″][/mcmvideo]

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido