RÀDIO PINÓS EN LA XEMV (Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes)

Fecha:

Categorias: Noticias

RÀDIO PINÓS EN LA XEMV (Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes)

Més d’una vintena de ràdios municipals es mancomunen per a emetre un nou programa conjunt, El Rall.

La nostra emissora municipal Radio Pinós, forma part d’aquest projecte en el que al voltant de mes d’una vintena d’emissores municipals de tota la Comunitat Valenciana, treballem conjuntament per unir esforços per fer una ràdio local de més qualitat i proximitat.

La XEMV va nàixer el 20 d’abril de 2017 a l’empara de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, un espai de debat i coordinació de les ràdios locals que busca visibilitzar, vertebrar, dinamitzar i potenciar la informació de proximitat. Entre els serveis de  la FVMP hi ha la compartició de continguts entre mitjans, l’assistència tècnica i l’organització de cursos i jornades de formació, també ha fet possible la realització d’El Rall, un magazin que emetren totes les ràdios locals els divendres de 10 a 12 hores. Este espai combina informació, agenda, parlar, grups de música i altres, amb l’objectiu de vertebrar i de donar a conèixer la realitat dels pobles que formen part de la XEMV, així com les emissores i els seus programes de ràdio. El Rall està coordinat per la periodista Alba Veryser.

Aquest magazín combina informació, agenda, parlars propis dels nostres pobles, entrevistes d’actualitat, reportatges sonors amb temàtiques d’actualitat opinades amb veus protagonistes de diferents localitats. El Rall no oblida la música, element essencial en una emissora de ràdio, per això també li dedicarà una bona part del programa als sons en primera persona de les nostres comarques.

Te puede interesar

Ir al contenido