PUBLICADES LES BASES DEL CONCURS “LLEGIR EN ESTIU TÉ PREMI”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

PUBLICADES LES BASES DEL CONCURS “LLEGIR EN ESTIU TÉ PREMI”

La biblioteca Municipal “Maxi Banegas” ha organitzat un concurs de lectura per a xiquets i xiquetes d’infantil i primària que siguen usuaris de la Red de Lectura Pública Valenciana.

El concurs tracta de fomentar la lectura infantil a través del prèstec de llibres, aquells xiquets que més llibres llisquen guanyaran el concurs.

Des del 22 de juny al 23 de juliol el prèstec de llibres que realitzen els participants computarà per al concurs. Per fer vàlides les lectures hauran de anar a la biblioteca per replegar una cartilla i triar i emportar-se en prèstec fins a quatre llibres cada vegada i llegir-los i al tornar-los se’ls posarà un segell i s’entregarà un gomet que es ficarà al lectòmetre. A més cada quatre llibres llegits podran entrar en un sorteig.

Els llibres que formen part del concurs són els de la sala de lectura infantils i juvenils i cada lector haurà de llegir les lectures segons la seua edat i el curs que haja acabat i també llibres per a edats superiors.

Tots els xiquets i xiquetes que participen rebran un diploma i els tres que més llibres llisquen també tindran un premi que s’entregarà el 26 de juliol a les 18:30 hores a la biblioteca.

Te puede interesar

Ir al contenido