Proyecto YAE commemora el Dia de l’Abre al Pinós

Fecha:

Categorias: Noticias

Proyecto YAE commemora el Dia de l’Abre al Pinós

Projecto YAE, l’Associació per la difusió del Ioga, l’Art i l’Ecologia, ha organitzat una sèrie d’activitats per tal de commemorar el Dia de l’Arbre, el pròxim 31 de gener. La programació acull un cinema-fòrum i una reforestació, totes dos al municipi del Pinós.

El col·lectiu projectarà el documental de Nerea Marcén «Siembra», sobre agricultura ecològica i sobirania alimentària, el divendres 27 de gener, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural del Pinós, al Passeig de la Constitució, 66.

En l’acte, hi participaran l’agricultor de l’Almorquí (Monòver) Santi Poveda Rico i Carmen Cuenca, de Solidaridad Internacional PV, per tal de generar un espai de reflexió i acció comunitari entorn de la necessitat de conservar les llavors.

A més, per al diumenge 27 de matí, Proyecto YAE ha organitzat, com el darrer any, una reforestació per la zona de l’Herrada del Carxe, amb la plantació de 150 plançons de varietats autòctones, com romer, carrasca i llentiscle, cedits per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament
Rural.

Proyecto YAE és un col·lectiu ecologista amb seu al Pinós i d’acció comarcal, que promou l’acció comunitària en la cura de totes les vides de la Terra per mitjà de classes de ioga, grup de consum, reforestacions i ecocinema, entre d’altres activitats.

NOTA DE PREMSA

Te puede interesar

Ir al contenido