PROJECTE SOBRE EL CINE DE 5a A DEL CEIP SAN ANTÓN

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

PROJECTE SOBRE EL CINE DE 5a A DEL CEIP SAN ANTÓN

Els alumnes de 5a A del CEIP San Antón, han estat treballant durant el segon trimestre d’este curs, un projecte sobre el cine, documentant-se sobre el mateix en l’arxiu municipal. Ahir dimecres, van realitzar una activitat pràctica, consistent en una eixida als diferents cines que han existit en la nostra localitat.

En primer lloc, van visitar el Teatre “Rosario Pino”, desplaçant-se posteriorment al carrer Sagasta, on esta ubicat el cine d’estiu, per a finalitzar les visites en el cine “Colón”, allí acompanyats per Inma Garrigos Albert, historiadora i membre de l’Associació Cau d’Arrels, han conegut l’arquitectura singular de l’edifici, recordant als alumnes la importància de conservar el nostre patrimoni. També ha estat present, Juan Pérez Còrdova, tècnic especialista operador de cámara, que durant diverses dècades ha treballat en els cines pinoseros, explicant el funcionament de les cámares que encara es conserven, així com records sobre com era el cine al Pinós.

Finalment han realitzat una visita a les instal·lacions, que ara alberga un parking de vehicles, i on Alberto Perea i Andrés Soro, els han facilitat diversos objectes de l’època daurada del cine al Pinós, com a discos, maquinària, cartells o diapositives. Al llarg del dia de hui, realitzaran una entrevista per SKYPE amb el director de cine pinosero Fran Ruvira.

Galería de FOTOS

 

Te puede interesar