Primer taller de la campanya de prevenció d’addiccions en l’adolescència

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

Primer taller de la campanya de prevenció d’addiccions en l’adolescència

Els primers dies es treballarà amb l’alumnat de l’institut, als estudiants de l’E.S.O els impartiran tallers de prevenció d’addiccions en l’adolescència a càrrec de la psicòloga Beatriz Romero Yago i la Pedagoga María Pérez Eugenio. Estos tallers es realitzaran al centre educatiu durant una setmana.
 
Des de el dia 7 fins el 9 hi haurà també a l’Institut xerrades informatives, en aquest cas es tracta de xerrades de conscienciació que porten per títol "No jugues amb un monstre" i estaran a càrrec d’ARY (Associació per a la Rehabilitació de Problemes amb l’alcohol, les drogues i altres conductes addictives). Aquesta Associació ja va estar l’any passat al Pinós durant la campanya en una xerrada per a pares i alumnes, on van contar experiències d’alguns usuaris i la dificultat que suposen les addiccions per al que la pateix i per a la família.
 
Miguel Rios, metge, psicòleg i especialista en orientació i psicoteràpia de família i adolescents que també va estar l’any passat ací, al Centre Cultural, tornarà, esta vegada al Teatre Auditori, ja que es un reconegut professional i l’any passat el Centre Cultural es va quedar xiquet per a congregar al públic. Rios donarà pautes i exemples molt significatius per orientar els pares davant les addiccions, en aquest cas el nom de la xerrada que farà el metge és "Adolescència, consum de substàncies i tecnologies. Prevenció des de la família".
 
La Regidora de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, afirma que esta campanya de prevenció que ja s’ha realitzat altres vegades i són molt importants per a que els joves coneguen la realitat i conseqüències de les addiccions, com comencen, com evitar-ho… i també les famílies que com diu l’eslògan, "tots tenim part de responsabilitat, no podem protegir els nostres fills de la vida, per tant, és essencial que els preparem per a ella". 

Te puede interesar

Ir al contenido