PRESENTATS ELS EQUIPS DEL PINÓS CF PER A L’ACTUAL TEMPORADA

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

PRESENTATS ELS EQUIPS DEL PINÓS CF PER A L’ACTUAL TEMPORADA

Encara que ja està en marxa la temporada 2018-2019, el Pinós CF ha portat a terme esta vesprada la presentació dels seus equips, amb prou públic a les graderies de l’estadi municipal Perfecto Rico Mira, principalment familiars dels xiquets i xiquetes, però també molts aficionats i socis del club.

El presentador de l’acte, Juan Luis Pérez, ha anat donant pas als integrants dels 11 equips que enguany té el club, 9 d’ells federats en competició oficial: prebenjamins “chupetes”, prebenjamins, dos equips benjamins, dos alevins, l’equip cadet-infantil femení, infantil, cadet, femení i juvenil.

Tots ells han anat col·locant-se sobre la gespa en un espai especialment preparat per a ells, amb uns rètols que identificava el lloc on s’havien d’ubicar, i una vegada els prop de 150 jugadors i jugadores han pres possessió del camp ha arribat el moment dels tradicionals discursos de les autoritats.

En primer lloc, en nom de la gestora que s’ha fet càrrec del club, s’ha dirigit a l’afició José Expósito, agraint l’esforç de pares i mares per fer que els seus fills i filles puguen jugar a l’esport que els agrada.

La regidora d’Esports, Silvia Verdú, ha destacat el compromís del consistori amb tots l’esport local, i en el cas del futbol ha volgut recordar que molt prompte es canviarà la superfície de joc del camp de dalt, que passarà a ser de gespa artificial.

Per la seua banda, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha més de felicitar als actuals responsables del club per la seua valentia i als integrants dels diferents equips, s’ha congratulat pel fet que enguany hi hagen dos equips femenins i que en els d’iniciació també n’hi ha algunes xiquetes. Per a ell, entre tots “hem de treballar per a que l’any pròxim el club torne a tenir un equip sènior, on puguen jugar els pinosers que enguany han hagut d’eixir del poble.

Després dels discursos s’han disparat focs d’artifici i les autoritats locals han volgut fer-se una foto amb els membres de la gestora i amb els diferents equips, abans que deixaren el terreny de joc.

ÀLBUM DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido