Presentat el programa de la Fira i Festes del Pinós 2023

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias, Pinoso

Presentat el programa de la Fira i Festes del Pinós 2023

  • En l’acte també s’ha presentat oficialment a la pregonera Lucía Gandia Pérez
  • El programa de Festes es podrà adquirir a l’ajuntament per un preu de 5€

Hui s’ha presentat el Llibre Oficial de la Fira i Festes del Pinós 2023, en un acte celebrat al pati del Centre Cultural.

La regidora de Festes, Mª José Moya Vidal i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, s’han encarregat de desgranar tot el programa d’actes a través d’un projector.

A la presentació no ha faltat la pregonera, Lucía Gandia Pérez, així com els regidors de l’ajuntament del Pinós, César Pérez, Noelia Rico, Fátima Benavente, i Sandra Rico així com nombrós públic que no s’ha volgut perdre aquest preàmbul a la Fira i Festes.

Les pàgines del Llibre Oficial revelen tota l’agenda d’esdeveniments que es desenvoluparan des de demà mateix, amb els “Quintos” i fins al 9 d’agost, que tindrà lloc el socarrat.

La solta de vaquetes es podrà gaudir els dies 29 i 30 de juliol i del 1 al 9 d’agost, i pel que fa a les barraques, les atraccions i el recinte firal obriran el 28 de juliol.

Per a la regidora de l’àrea, Mª José Moya es tracta de les seues primeres festes com a edil de l’àrea, qui ha manifestat que “volia que hui fora el primer acte amb la presentació del programa” hi ha explicat que enguany també s’instal·larà un “Punt Violeta” els dies 29 de juliol i 4 i 5 d’agost en la zona de barraques, amb la finalitat de previndre i informar sobre les agressions sexistes.

Quant al programa de festes, l’alcalde ha agraït el treball de la nova edil de Festejos, Mª José Moya Vidal i de la Comissió, així com de les persones i signatures col·laboradores que han aportat el seu granet d’arena.

La pregonera, Lucía Gandia, que té ja el seu pregó preparat, no ha volgut revelar res del pregó, pero si que ha comptat amb la implicació de molta gent.

Per a l’edil de Festes, María José Moya, és una programació molt completa que està pensada per a totes les edats.

També l’edil ha agraït el treball d’aquelles persones que han escrit els articles d’investigació sobre el Pinós que apareixen en la part final de la publicació, formant part de la secció col·laboracions. Les temàtiques són molt variades, perquè un dels treballs continua aprofundint en la història de la Societat Unió Lírica Pinosense (donant continuïtat al publicat l’any passat), realitzat per Jorge Almarcha i l’altre treball és una investigació que gira entorn del cultiu de cereal al Pinós a mitjan segle XVII, escrit per Antonio Manuel Beltrá Escolano, Juan Erasmo Pérez Albert, Xavier Pérez Albert, Clara Isabel Pérez Pérez i Sergio Ramirez Ruiz. També es pot llegir la col·laboració de Taules Teatre. Els seus autors i autores han sigut obsequiats amb un exemplar del programa i un diploma d’agraïment. El nostre company Francisco José Pérez, també ha rebut un diploma com a autor del cartell anunciador.

El programa de Festes es pot adquirir a l’ajuntament del Pinós per un preu de 5€.

Te puede interesar

Ir al contenido