presentació dels fullets toponímics de l’Academia Valenciana de la Llengua (AVL) del Carxe i el Pinós

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

presentació dels fullets toponímics de l’Academia Valenciana de la Llengua (AVL) del Carxe i el Pinós

Aquest divendres es duu a terme al Pinós   la presentació dels fullets toponímics de l’Academia Valenciana de la Llengua (AVL) del Carxe i el Pinós. L’acte anirà a càrrec d’Ester Limorti Payà, autora dels fullets toponímics i professora de valencià, i de Maria Isabel Guardiola Savall, acadèmica de l’AVL i professora de la Universitat d’Alacant.

L’activitat tindrà lloc el divendres 28 de maig a les 19.30h al Centre Cultural del Pinós (Passeig de la Constitució, 66).

La presentació l’han organitzada de forma conjunta la Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó – Escola Valenciana, Cau d’arrels. Associació pel Patrimoni Històric i Cultural i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Col·labora la regidoria de Cultura, l’Ajuntament del Pinós, la Biblioteca Municipal “Maxi Banegas” i la Generalitat Valenciana.

Aforament limitat. Recorda que ateses les circumstàncies sanitàries per la COVID-19 és obligatori l’ús de mascareta i la inscripció, bé al correu terresdelvinalopo@gmail.com o al telf. 659 051 088.

Te puede interesar

Ir al contenido