Premiats pel rendiment acadèmic

Fecha:

Categorias: CEIP San Antón, CEIP SANTA CATALINA, Educación, educación secundaria, General, Noticias

Premiats pel rendiment acadèmic

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació va entregar ahir els premis extraordinaris al rendiment acadèmic de l’alumnat de Primària, Secundària i Batxillerat en el curs 2021-2022.

El Pinós va tindre una bona representació: Ana Perea Jover, Toni Sarganella Cariillo i Claudia Rico Carpena van ser els guardonats del col·legi Sant Antón i Olga Flores Sanz, Alicia Giménez Rico i Esther López Noda per part del col·legi Santa Catalina. En total 6 alumnes locals van ser premiats pel seu treball, esforç i dedicació.

Els centres docents atorguen la menció honorífica a l’alumnat proposat per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Primària Obligatòria perquè el seu esforç haja merescut ser reconegut donades les seues característiques personals o socials, així com els resultats obtinguts per l’alumne o alumna.

L’Auditori de la Diputació d’Alacant va ser l’escenari que va acollir l’esdeveniment al qual no van faltar les orgulloses famílies dels i les alumnes pinoseras. En total es van entregar quasi 600 premis a estudiants de la Comunitat Valenciana pel seu rendiment escolar tant en Primària, Secundària com Batxillerat.

Te puede interesar

Ir al contenido