Per segon any consecutiu la Regidoria d’Educació impulsa el bus el Pinós-Monòver-Elda-Petrer dirigit especialment a estudiants de Cicles Formatius, conservatori, piscines i població en general.

Fecha:

Categorias: ayuntamiento de pinoso, Concejalía Educación, Noticias

Per segon any consecutiu la Regidoria d’Educació impulsa el bus el Pinós-Monòver-Elda-Petrer dirigit especialment a estudiants de Cicles Formatius, conservatori, piscines i població en general.

L’Ajuntament del Pinós és el mediador entre la família i l’empresa Subús perquè aquest projecte puga dur-se a terme.

Així ho ha explicat l’edil de l’àrea, Silvia Verdú en Radio el Pinós, “s’ha detectat en l’alumnat un canvi de filosofia, i cada vegada són més l’alumnat estudia un grau formatiu mitjà i superior després d’acabar l’ESO, i al Pinós no és possible”.

Per a Verdú, “donem cobertura a les necessitats de la ciutadania ja que considerem que és molt necessari aquest servei”. Hasta el momento se han apuntado 44 personas.

Totes les persones interessades poden adquirir els bons de viatge.

COM ADQUIRIR ELS BONS DE VIATGE:

  1. El bo temporal (mensual) és personalitzat amb fotografia, per la qual cosa cal fer arribar la fotografia i les dades per a completar el bo (nom complet i DNI) i justificant del pagament a la següent adreça: estacionpetrer@subus.es
  2. Operativa de lliurament:
  3. Bons multiviatge: els bons multiviatge es podran adquirir i recarregar directament l’amb autobús.
  4. Bono mensual: els bons mensuals podran ser recarregats en l’autobús en efectiu (i en breu amb targeta), a través de transferència bancària o en l’estació de Petrer.

Tots els bons es recolliran en la Parada Bus de la Carretera de Jumella en el propi autobús en un termini màxim de 48 hores després de la recepció de la documentació i el justificant de pagament , el número de compte per a fer l’ingrés és: ES69 3058 2515 6127 20009360 (*Cajamar).(Pagament *Tranferencia només per a bons mensual i curs complet).

Per a qualsevol dubte que tinguen els usuaris poden contactar amb l’oficina de Petrer al telèfon 966 50 73 04 o en el mail estacionpetrer@subus.es, i també en el Centre Cultural en el telèfon 965 478 329

Te puede interesar

Ir al contenido