“Oyun”, de la companyia El Fedito, porta al Pinós un espectacle de circ innovador

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, General, Noticias

“Oyun”, de la companyia El Fedito, porta al Pinós un espectacle de circ innovador

Esta nit de divendres, a la fresca, el jardí municipal acull un espectacle singular de circ, “Oyun”, de la companyia El Fedito de Federico Menini.

Oyun es una paraula turca que podem traduir com “joc” i tot gira en torno a instruments de cuina com les olles, peroles, cassoletes de totes les formes i grandàries, entre altres elements quotidians. Amb tot això va construint un artefacte en equilibri, creant l’espai, dibuixant l’aire, i desafiani la gravetat.

Tot això ho fa Federico Menini, d’oritge argentí, en un espectacle únic i innovador per a tots els públics que combina humor, originalitat, ritme i una depurada tècnica de malabars.

De fet, Oyun ha girat per multitud de països, com Turquia, Bèlgica, Holanda, Luxemburg, Alemanya, Portugal, Espanya… i ha segut premiat en nombrosos festivals de circ.

L’activitat, programada per la Regidoria de Cultura i Joventut, forma part del Festival de les Arts Escèniques de la Diputació d’Alacant, i moltes de les famílies que han acudit han fet cas a la invitació i s’han portat aliments per sopar a l’aire lliure.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido