Obertes les sol•licituds de les ajudes per promocionar l’autonomia a persones amb diversitat funcional

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Noticias

Obertes les sol•licituds de les ajudes per promocionar l’autonomia a persones amb diversitat funcional

La Generalitat Valenciana ha convocat una nova subvenció per a millorar la vida diària de les persones amb diversitat funcional de la Comunitat. Es tracta de les ajudes personals de promoció de l’autonomia personal per a persones amb diversitat funcional per a l’exercici 2020.

Este tipus d’ajudes es podrà destinar per a l’adquisició d’ajudes tècniques i productes de suport, eliminació de barreres arquitectòniques a l’interior de l’habitatge i adaptació de la llar, adaptació de vehicles i ajudes de transport per a l’assistència a tractaments i centres assistencials.

Fins el 21 de febrer, les persones amb diversitat funcional que complisquen els requisits que estipulen les bases d’estes ajudes, podran realitzar la seua sol·licitud en el cas del Pinós a la Direcció Territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives d’Alacant o be de forma telemàtica.

A la web de la Generalitat Valenciana: gva.es, es troben les bases d’esta convocatòria, la informació per realitzar el tràmit i els formularis per a fer la sol·licitud.

Consulta ací las bases

AJUDES DISCAPACITATS 2020

Descarrega-les ací

https://vivir.pinoso.org/wp-content/uploads/2020/01/AJUDES-DISCAPACITATS-2020.pdf

Te puede interesar

Ir al contenido