OBERTES LES INSCRIPCIONS DE LA VISITA GUIADA A L’ARXIU MUNICIPAL

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

OBERTES LES INSCRIPCIONS DE LA VISITA GUIADA A L’ARXIU MUNICIPAL

El passat diumenge 9 de juny es va celebrar el Dia Internacional dels Arxius i com és habitual en els últims anys, la Regidoria de Participació Ciutadana i Cultura i Joventut, junt al Arxiu Municipal han tornat a organitzar una visita guiada a l’Arxiu Municipal del Pinós .

La visita tindrà lloc el proper divendres 14 de juny a les 17 hores i es requereix una inscripció prèvia per a aquells que desitgen participar, ja que les places són limitades. Les inscripcions es realitzaran de forma presencial al Centre Cultural o mitjançant el telèfon 965 47 38 29.

L’encarregada de realitzar la visita serà la responsable de l’arxiu, Clara Pérez, que diàriament custodia els documents, els classifica i els dóna ús, fent visible la història i el llegat del nostre municipi.

Aquest any la visita versarà sobre el disseny dels arxius en el segle 21. A més a més els participants podran contemplar alguns dels documents que estan registrats a l’Arxiu Municipal amb un gran valor històric.

César Pérez, regidor organitzador de l’activitat junt a Clara Pérez, afirma que “és important obrir les portes de l’arxiu municipal, perquè tots puguen conèixer la història del nostre poble, buscar fets, rememorarlos i entendre’ls i per descomptat recordar que l’arxiu és un servei públic, obert al ciutadà que pot sol·licitar informació”.

 

Te puede interesar

Ir al contenido