OBERT EL TERMINI DEL PROGRAMA SOCIAL DE VACANCES PER A MAJORS DE L’IMSERSO .

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

OBERT EL TERMINI DEL PROGRAMA SOCIAL DE VACANCES PER A MAJORS DE L’IMSERSO .

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Pinós, informa que ja es troba obert el termini per a sol·licitar el programa de turisme de l’IMSERSO fins el 10 de juliol

L’IMSERSO desenvolupa el seu programa de turisme com un servei complementari de les prestacions del Sistema de la Seguretat Social espanyola, amb l’objectiu de proporcionar a les persones majors estades en zones de costa i turisme d’interior, amb la qual cosa contribueix a millorar la seua qualitat de vida, la seua salut i la prevenció de la dependència.

D’altra banda, amb el programa de turisme de l’IMSERSO es contribueix al manteniment de l’ocupació i l’activitat econòmica, de manera que es pal·lien les conseqüències que en matèria d’ocupació produeix el fenomen de l’estacionalitat en el sector turístic del país.

El termini de presentació de sol·licituds del programa de turisme de l’IMSERSO per a la temporada 2019/20 serà des del dimarts 25 de juny de 2019 fins al dimecres 10 de juliol de 2019, els dos inclusivament.

La renovació de dades temporada 2019-2020  fins al 10 de juliol de 2019.

Si la passada temporada estava acreditat per a viatjar, no és necessari una sol·licitud nova, ja que l’IMSERSO li remetrà un imprès en el qual figuren les dades personals i de preferència de modalitat de viatge, que hauran de remetre a l’IMSERSO només en el cas que es vulga modificar alguna d’aquestes dades en un termini que finalitza el 10 de juliol de 2019.

Si, per contra, accedeix per primera vegada al programa de turisme de l’IMSERSO, ha de formalitzar la sol·licitud, d’acord amb la informació continguda en el procediment.

MODALITATS DE VIATGE.

El programa oferix les següents modalitats de viatge:

– Zona costa peninsular:
estades en zones de la costa peninsular de 15, 10 i 8 dies a Andalusia, Múrcia, Comunitat Valenciana i Catalunya.

– Zona costa insular:
estades de 15,10 i 8 dies en zones de la costa insular (Canàries i Illes Balears).

– Turisme d’Interior, amb estades des de 7 fins a 3 dies, amb els següents tipus de viatges:
. Circuits culturals.
. Turisme de naturalesa.
. Viatges a capitals de província.
. Viatges a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

* SERVEIS QUE S’INCLOUEN EN EL PROGRAMA

Els serveis que inclou el programa són els següents:

a. Allotjament en règim de pensió completa, en habitació doble per a compartir en hotels seleccionats per l’Imserso. Es preveu l’allotjament en habitació individual, que tindrà un suplement de preu i estarà subjecte a la disponibilitat de places.

b. Transport d’anada i tornada en el mitjà de transport programat, des de la capital de província de la persona usuària fins a l’hotel de destinació i tornada, excepte en la modalitat de viatges sense transport i viatges a capitals de província.

c. Pòlissa d’assegurances col·lectives.

d. Servei mèdic, complementari de la Seguretat Social, en el mateix hotel, excepte per als viatges de turisme d’interior.

e. Programa d’animació sociocultural.

 

Te puede interesar

Ir al contenido