NOVA SESSIÓ DE CINEMA D’ESTIU AL JARDÍ MUNICIPAL

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

NOVA SESSIÓ DE CINEMA D’ESTIU AL JARDÍ MUNICIPAL

La Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, dirigida per Silvia Verdú, ha tornat a organitzar per al mes de juliol dues sessions cinematogràfiques, en les quals s’han projectat les pel·lícules “Astérix: El secret de la poció màgica” i “Mary Poppins”.

De nou, el Jardí Municipal ha acollit les sessions de cinema, en les quals no han faltat les roses elaborades per l’agrupació local “Monte de la Sal”.

En “Astérix: El secret de la poció màgica” el públic s’ha divertit amb les situacions que viuen els personatges d’Astérix, Obélix i Panorámix, emprenent noves aventures per a assegurar el futur del poble.

Pel que fa a Mary Poppins (Emily Blunt), és quasi perfecta cuidant xiquets, amb unes extraordinàries habilitats màgiques per a convertir una tasca rutinària en una aventura inoblidable i fantàstica.

Dues pel·lícules que han aconseguit captivar a les nombroses famílies, així com la regidora de Cultura i Joventut, Silvia Verdú que tampoc s’ha volgut perdre les pel·lícules. D’esta manera es recuperan l’ambient d’aquells desapareguts cines d’estiu que hi havia al poble.

Les sessions cinematogràfiques estan incloses dins de la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació Provincial d’Alacant.

 

FOTOS:

Te puede interesar

Ir al contenido