Nantai Navarro Berenguer triada Reina Major 2024, mentres que Nuria Pérez Rico serà la Reina Infantil del Pinós

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias, Pinoso

Nantai Navarro Berenguer triada Reina Major 2024, mentres que Nuria Pérez Rico serà la Reina Infantil del Pinós

El Pinós ha viscut una nit plena de molta emoció en l’acte d’elecció de les Reines Major i Infantil de la Fira i Festes 2024, que ha tingut lloc en el pàrquing municipal amb la novetat del canvi d’ubicació de l’escenari, que s’ha situat de manera que els assistents contemplaven la Casa de Don Pedro i la Torre del Rellotge de fons.

Sens dubte un dels moments més emocionants de la nit ha sigut quan s’han donat a conéixer els noms de les Reines de Festes, tant Infantil com Major.

En el cas de la Reina infantil, ha sigut la sort la que ha designat que la xiqueta Nuria Pérez Rico ostente este càrrec. L’alcalde Lázaro Azorín, les edils Elisa Santiago i María José Moya, al costat del públic assistent, han estat molt pendents de les xiquetes, ja que en tres caixes s’amagaven dos peluixos d’un mateix color i un tercer diferent, que ha designat a la nova Reina Infantil. Noa Jiménez Albert i Patricia Vicente Expósito seran les seues Dames d’Honor.

Respecte a la jove que ostentarà el càrrec de Reina Major, el títol ha recaigut en Nantai Navarro Berenguer. Li acompanyaran com a Dames d’Honor Patricia Escandell Expósito (que va ser dama infantil en 2016), Nagore Pérez Albert, Judith Sánchez Mallebrera (dama infantil en 2014) i Amelia Sanchíz Galiana (dama infantil en 2015).

Així ho han decidit els integrants del jurat conformat enguany per: María Ángeles González Pérez, Verónica Martínez Graciá, Javier Martínez Verdú, Javier Nicolás Jara i María Dolores Pérez Brotons, els qui han sigut cridats a l’escenari per a arreplegar les seues targetes de votació abans de dirigir-se a l’ajuntament per a la deliberació definitiva.

L’alcalde ha sigut el primer a saber qui havia sigut triada reina, després d’obrir el sobre que li acabava d’entregar la secretària del jurat, Tere Luz Verdú, i immediatament s’ha dirigit a Nantai Navarro per a felicitar-la.

Les representants infantils del passat any Esther Botella Carbonell, Lucía Navarro Vicedo, Cloe Rico Gonzálvez, Júlia Rico Guarinos, al costat de la Reina Infantil, Lucía Rocamora Ruiz i les Dames d’Honor Majors, Marta López Amorós, Inés Nadal Verdú, Rocío Navarro Amorós, i Miranda Rico Pastor i la Reina Major, Míriam Raldúa Cantó també han viscut una nit molt especial, ja que han intervingut en diverses parts de l’esdeveniment.

Ha sigut una nit molt intensa i emotiva en la qual també ha sigut revelat el cartell anunciador, obra de María Carbonell Domenech, que va ser triat pel jurat este mateix divendres.

Durant l’hora i mitja de duració de l’acte d’elecció de Reines Infantil i Major, s’han pogut visionar diversos vídeos elaborats pels Mitjans de comunicació Municipals, amb imatges de les Reines de 2023 gravats a Alacant i Jumilla, així com de les candidates d’enguany, en els quals s’han presentat i dau a conéixer al fet que es volen dedicar en el futur i el que més els agrada de les Festes del Pinós.

En la gala d’elecció també s’ha pogut gaudir d’espectaculars balls preparats per les xiques i xics de l’acadèmia de ball Milennium.

Entre el públic destacar la presencia de les reines i autoritats de poblacions veïnes com Jumilla, Yecla o Monòver, així com representants dels nostres majors i del barri de les Coves, que s’han sumat als centenars de pinosers i pinoseres que han decidit acudir a l’acte de l’elecció.

A més, a través d’un vídeo s’ha aprofitat l’acte per a promocionar el concert que el grup valencià La Fúmiga oferirà el 4 d’agost en les pròximes festes patronals.

Les noves representants, així com les que deixaran el càrrec, tornaran a compartir escenari en l’acte de Coronació, que tindrà lloc el pròxim 27 de juliol al Jardí Municipal.

Te puede interesar

Ir al contenido