Monte de la Sal presenta “El blues del Passeig”, una cançó homenatge a la emblemàtica via del Pinós

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

Monte de la Sal presenta “El blues del Passeig”, una cançó homenatge a la emblemàtica via del Pinós

“Cançons a la Fresca” arriba a la setzena edició, una vetllada de música al aire lliure que recorre diferents racons del municipi, i que manté la tradició del nostre poble de eixir al carrer a prendre la fresca, un moment d’unió entre veïns que des de fa uns anys l’agrupació musical rendeix tribut amb estes actuacions musicals.

El concert de hui ha contat amb el repertori musical que portaran a les actuacions que realitzaran aquest estiu i que inclou temes com “Derroche”, “Hasta Cuando” o “Noches de Bohemia” entre altres. Cançons que posen l’accent en la tradició popular a través de les veus de la Coral. L’homenatge al Passeig de la Constitució, amb la cançó “El blues del Passeig”, obra estrenada al concert, ha sigut una de les peces més aplaudides pel públic. Aquesta obra musical ha estat acompanyada per un videoclip realitzar per Pedro Vicente Pérez, company dels Mitjans de Comunicació que l’agrupació ha volgut reconèixer pel seu treball amb un mocador gravat amb el nom de l’agrupació i una botella de vi del nostre municipi. Els membres de la rondalla junt al públic han cantat la cançó que ha estat projectada com si fos un karaoke.

“El blues del passeig” és un tribut a una de les vies més emblemàtiques del Pinós, que l’ha vist créixer i evolucionar al llarg del anys i que ara té un aspecte molt diferent al dels seus inicis. “Ara si es pot passejar, ara podem ja tots gaudir d’este passeig que té el Pinós, sí és molt bonic”, així comença la cançó que evidencia la importància que per als pinosers i pinoseres té el cèntric carrer.

Vicent Hernández, director de la Rondalla-Coral, ha presentat el concert d’esta nit que s’ha portat a terme a les portes del Centre Cultural i on ha estat present la regidora de  Tercera Edat, Mª José Moya i de Cultura, Silvia Verdú qui ha agraït el treball del grup i del seu director i ha expressat la intenció de continuar donant suport a la Cultura amb accions com les que porta a terme Monte de la Sal. Pepita Albert, presidenta de Monte de la Sal ha recordat que el pròxim divendres hi haurà una nova sessió de Cançons a la Fresca amb les danses de Monte de la Sal que es portarà a terme al Parc Maxi Banegas a les 23 hores.

En acabar l’actuació el públic i els membres de l’agrupació com és habitual han degustat orxata i fartons.

GALERIA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido