MATÍ DE CARRERES AL COL•LEGI SANTA CATALINA DINS ELS PROJECTE “KM. DE SOLIDARIDAD”

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

MATÍ DE CARRERES AL COL•LEGI SANTA CATALINA DINS ELS PROJECTE “KM. DE SOLIDARIDAD”

Este divendres, els alumnes del CEIP Santa Catalina han tingut ocasió de practicar esport i ser solidaris, participant a la XV Edició de “Km. de Solidaridad”, que a més de fomentar hàbits de vida saludables serveix per educar en valors.

La iniciativa que és més que una activitat esportiva, donat que es tracta de carreres escolars que promouen els drets de la infància dins i fora de l’aula, i el repte d’este curs és aconseguir que un milió de xiquets/es ajuden a altre milió de xiquets/es als quals la guerra ha deixat sense escola.

Les carreres han tingut lloc en diferents horaris i s’han barrejat els nivells, amb els alumnes dels cursos de primària fent de protectors dels més xicotets d’infantil. Inclòs alguns pares han volgut acompanyar els seus fills corrent junt a ells.

Es tracta de proves amb un fons solidari, donat que per a participar en estes carreres es contribueix en la causa amb una aportació econòmica per a destinar-la a Save the Children.

En els pròxims dies, la direcció del col·legi ens donarà a conèixer la quantitat recaptada amb aquesta activitat.

El centre educatiu s’uneix a esta iniciativa per que són conscients que tots els xiquets tenen dret a aprendre i estar protegits, encara que es tracta d’un dret que desapareix quan eixe xiquet o xiqueta ha de fugir del seu lloc d’origen per raons de violència o guerra.

El proper dilluns també hi haurà carreres solidàries a l’institut.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido