Magnífica actuació de l’orquesta de càmera “Virtuós Mediterrani”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

Magnífica actuació de l’orquesta de càmera “Virtuós Mediterrani”

L’Església Parroquial del Pinós ha sigut escenari aquesta vesprada d’un concert solidari i benèfic, a càrrec de la formació musical Virtuós Mediterrani dirigida per Gerardo Estrada Martínez.

Amb un repertori de música sacra i religiosa, aquest grup de músics de gran nivell ha agradat molt a totes les persones que s’han congregat per a gaudir de la magnífica acústica del temple parroquial.

Al concert nadalenc no ha faltat l’edil de Cultura i Juventut, Silvia Verdú (que a més ha sigut l’encarregada de presentar a la formació musical) la regidora Serveis Socials, Mª José Moya, l’edil Iván Pablo Román, o la presidenta de la Comissió de Festes, Elisa Santiago.

L’entrada col·laboració ha tingut un preu de 5 euros per persona i la recaptació íntegra ha anat destinada a Càritas Parroquial.

El capellà rector, Juan Bautista Llinares ha agraït la solidaritat de les persones assistents que han assistit a l’esdeveniment, i ha felicitat l’orquestra de cambra “Virtuós Mediterrani” a la qual ha vist actuar en diverses ocasions.

La formació va nàixer l’any 2020 i des de la seua creació ha realitzat nombrosos concerts de diferents estils musicals.

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido